TÄYTÄ LAINAHAKEMUS - SAAT LAINAPÄÄTÖKSEN HETI

240 €
90 €
Warning

Täytä matkalainahakemus netissä ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään! Kilpailutamme lainahakemuksen yli 30 pankin ja luotonantajan välillä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Clock
Nopea ja kätevä
Matkalaina järjestyy nopeimmillaan jo vartissa tilillesi.
Clock
100% kotimainen
MatkaLaina.fi on täysin suomalainen palvelu.
Clock
Suojattu yhteys
Tietosi on suojattu salatulla yhteydellä ja ovat aina 100% turvassa.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyistä kysymyksistä saat apua matkalainan hakemiseen. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ennen asiakspalveluun yhteydenottoa. Todennäköisesti löydät vastauksen nopeammin lukemalla tämän sivun läpi.

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.

Voiko eläkeläinen saada matkalainaa?

Täytä työnantajakenttään eläkeläinen ja kerro, milloin eläkkeesi on alkanut. Luotonantajasta riippuen lainaa voi myös eläkeläisenä saada.

Paljonkon työtön voi saada lainaa?

Osa luotonantajista tarjoaa lainaa myös työttömille. Luotonantajat arvioivat kuitenkin lainan takaisinmaksukyvyn ja tekevät lopullisen lainapäätöksen sen perusteella.

Lainapäätökset

Miksi alustavasti hyväksytty lainahakemukseni hylättiin?

Lopullisen lainapäätöksen tekee luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa saamaasi lainapäätökseen. Hylätystä lainapäätöksestä voit tiedustella suoraan luotonantajalta.

Voinko saada lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Luottotiedottomuus ei ole este lainan hakemiselle. Yleensä luotonantajat eivät sinulle lainaa tarjoa, mutta poikkeuksiakin on.

Minkä ikäinen voi saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Kaikki täysi-ikäiset voivat hakea lainaa. Useilla luotonantajilla on kuitenkin omat ikärajansa, joten välttämättä kaikki eivät sinulle lainatarjousta tule tekemään.